Sponsorekipage Uno – 2018/2019

Elin har utbildat Uno till sin assistanshund där hans huvudsakliga uppgift är att hålla koll på Elins mående och värk. Utöver detta tränar och tävlar de i Nosework och Rallylydnad.
Working Dogs REHAB sponsrar Uno med bland annat laser- och massagebehandlingar och friskvårdskontroller för att han ska ha rätt förutsättning för prestation och återhämtning.

 

 

 

 

 

 

 

Sponsorekipage/Samarbete Hanna & Fredrik Högström, Nellies Lya

Working Dogs REHAB ingår stolt ett samarbete med Hanna & Fredrik Högström som även håller kurser under företaget Nellies Lya.
Med 5 border collies och en malinois tävlas det aktivt i både lydnad, bruks, vallning och mondioring där man bland annat tävlat NM i sök och lydnad samt SM i rapport, spår, sök och lydnad.
WDR sponsrar Hanna och Fredrik och deras 6 hundar med bland annat regelbundna behandlingar, friskvårdskontroller och individuella träningsscheman för att de ska ha rätt förutsättningar för prestation och återhämtning.
Alla som går kurs hos Nellies Lya har 10% rabatt på alla tjänster hos WDR under pågående kurs.

 

 

 

 

 

Samarbete Flockens Hundcenter

Working Dogs REHAB ingår stolt ett samarbete med det populära hunddagiset och pensionatet Flockens hundcenter.
Dit är alla hundar välkomna och de jobbar individuellt med hundarnas olika behov utifrån två ord – balans och trygghet.
Mina egna erfarenheter är bara positiva och jag rekommenderar Flockens varmt.
Alla inskrivna dagis- och pensionatkunder har 10% rabatt på alla tjänster som utförs i WDRs egna lokal i Hallsberg.

 

 

 

 

 

Sponsorekipage Check & Sane – 2018/2019

Erica tävlar Sane i elitspår och class 3 lydnad och Check i elitsök och class 2 lydnad. Check vann U-SM i sök och kom 8:a på sitt första Bruks SM 2018!
Working Dogs REHAB sponsrar Check & Sane med bland annat regelbundna behandlingar, friskvårdskontroller och individuella träningsscheman för att de ska ha rätt förutsättningar för prestation och återhämtning.

 

 

 

 

 

 

Sponsorekipage Astra – 2018/2019

Astra och Moa tävlar i Freestyle och HtM och har startat på 3 SM där de tagit ett SM-silver, deltagit på ett NM och ett EM och kom på 17:de plats på sitt första VM 2018!
Working Dogs REHAB sponsrar Astra med bland annat regelbundna behandlingar, friskvårdskontroller och ett individanpassat träningsschema för att hon ska ha rätt förutsättningar för prestation och återhämtning.

 

Sponsorekipage Sauron – sommar 2018

Sauron var en av mina 5 projekthundar jag jobbade med i ett halvår under min utbildning till fysioterapeut.
Han tävlas i drag av yabasta och bodde hos Working Dogs REHAB mellan maj-juli 2018 för att få en ordentlig återhämtning från förra säsongens hårda träning, men även för att förberedas inför kommande dragsäsong.
Här fick han ett träningsschema anpassat till att kunna starta sin dragträning i augusti med fokus på uthållighet, kondition, balans och styrka.
Han fick också regelbunden massage- och laserbehandling för att hålla musklerna i form och för att få en ordentlig återhämtning mellan träningspassen.